Home Chocolade Soorten Arriba melkchocolade

Arriba melkchocolade

by gp
0 comment
Arriba melkchocolade

Arriba melkchocolade is de ‘hogere’ chocolade ervaring in Ecuador. Als een van de zeventien megadiverse landen, met de meeste biodiversiteit per vierkante kilometer, is Ecuador een echt natuurlijk paradijs voor dieren en planten. De wereldberoemde Arriba-variëteit – gemaakt van zeldzame, fijne smaak Cacao Nacional-bonen – is een exclusief voorrecht gereserveerd voor het noorden en het westen van Ecuador. Het vochtige en tropische klimaat en de unieke bodemgesteldheid bieden de ideale habitat voor deze aromatische Forastero-familie. Het resultaat is een smaak die bijna magisch is.

Arriba melkchocolade, wanneer smaak voor zich spreekt

Aromatisch een beetje meer uitgesproken, deze lichtroze chocolade heeft een gehemelte gedefinieerd door vanille en kers met een aanhoudende nasmaak van butterscotch en karamel.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Privacy & Cookies Policy