Ecuador chocolade krijg je wanneer de natuur het tempo bepaalt. Als een van de zeventien megadiverse landen – met de meeste biodiversiteit per vierkante kilometer – is Ecuador een echt natuurlijk paradijs voor dieren en planten. Onder invloed van de Stille Oceaan, het Amazonegebied en het Andesklimaat, veranderen de omstandigheden van regio naar regio. De kust- en centrale provincies Guayas, Manabi, Los Rios en Esmeralda bieden de perfecte omgeving voor uitgestrekte Trinitario-cacaoplantages, met de karakteristieke Ecuadoraanse bonen met de ‘fijne smaak’.

Equador chocolade een sterke indruk en is gemaakt om te ‘plakken’


Een zeer sterke donkere chocolade met een breed bouquet gedefinieerd door zijn hoge cacaogehalte, resulterend in een aardachtige ondertoon gevolgd door indrukken van kaneel en verschillende tropische vruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *