Home Chocolade Soorten Java melkchocolade

Java melkchocolade

by gp
0 comment
java chocolade

Java melkchocolade. De chocolade sensatie van het vulkaaneiland. Een adembenemende natuurlijke schoonheid, gedomineerd door het indrukwekkende vulkaanlandschap, de vruchtbare hellingen van Java zijn een warme maar uitnodigende habitat voor cacaoplantages die helemaal naar de kusten van Pangadaran leiden. Het thuisland van de etnische Javanen en het epicentrum van hun kunst, cultuur en taal, herbergt de zuidelijke regio verschillende specifieke Java-variëteiten – van de bleke, aromatische cacao tot een mix van Criollo- en Forastero-hybriden die samenkomen in een zoete melkchocoladesensatie.

Java Melkchocolade de zoete verleiding

Een zeer romige en expliciet zoete chocolade met indrukken van toffee en geel fruit en een afdronk gedomineerd door karamel en vanille. Een directe favoriet van alle ‘zoete harten’.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Privacy & Cookies Policy