Kameroen, welkom in het land van de rode cacao

Kameroen wordt vaak ‘Afrika in het klein’ genoemd en toont een kleurrijk palet van alle belangrijke klimaten en vegetatie van het continent: kust, woestijn, bergen, regenwoud en savanne. Het land van Mongo ma Ndemi – Mount Cameroon of ‘Mountain of Greatness’ – met zijn tropische riemen presenteert tal van vruchtbare gronden en weelderige vegetatie, en bevordert de groei van zijn uitzonderlijke rode cacao. Deze grote bonen hebben hun eigen onderscheidende karakter met een fijne en krachtige cacaosmaak, dieprode kleur en een hoog cacaobotergehalte.

Zoete dromen voor iedereen

Een zeer toegankelijke en mild zoete chocolade met een stevige romige textuur met amandelachtige indrukken evenals hints van vanillestokjes en wit fruit.

Photocredits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *