Home Chocolade Soorten Mexico chocolade

Mexico chocolade

by gp
0 comment

In Mexico ligt de bakermat van de cacaocultuur. Gelegen in de warme omhelzing van de Golf van Mexico, getuigen monumentale overblijfselen van lang verloren Maya-, Tolteken- en Azteekse beschavingen van de wortels van de cacaocultuur. Het Mexicaanse cacaospoor leidt ons door de zuidoostelijke staten Tabasco en Chiapas en nodigt uit om de Forastero-variëteiten met hun opmerkelijk fijne en aromatische karakter te ontdekken. Waardig van de oude goden.

Mexico Melkchocolade

Met zijn zijdeachtige textuur en aanhoudende bloemen- en amandelsmaak flirt deze chocolade met zowel zoet als zuur, wat resulteert in een ongelooflijk evenwichtige streling van de tong.

Mexico Donkere chocolade

Een zeer rijke donkere chocolade met zowel kruidige als fruitige indrukken en een volwassen basistextuur, die sterk begint maar zich aangenaam ontwikkelt naarmate hij op de tong smelt.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Privacy & Cookies Policy