Papoa New Guinea Chocolade is als schattenjacht in moessonland. Bedekt met een warme en vochtige sluier van moessonklimaat, heeft Papoa New Guinea Chocolade een jonge cacaogeschiedenis. Van de oostelijke Lae-regio tot de noordelijke eilanden van New Britain, New Ireland en Bougainville, afstammelingen van de originele Criollo- en Trinitario-variƫteiten verrijken de Papuanacacaocultuur met enkele van de beste smaakkwaliteiten. Genesteld in een onvoorspelbare, onstabiele politieke en tribale cultuur, is Papoea-cacao een zeer wenselijke maar zeldzame schat geworden.

Papoa New Guinea melkchocolade

Een zeer zachte en romige melkchocolade met sterke fruitige tonen en heerlijke indrukken van amandelkoekje, kokosmelk en amaretto. Zeer evenwichtig en aangenaam op de tong.

Papoa New Guinea donkere chocolade

Beginnend met een sterke rokerige smaak, vertoont deze donkere chocolade een romiger, ronder karakter terwijl het het gehemelte verkent, tonen hints van kers en pruim en een expliciete cappuccino-achtige afwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *