Home Chocolade Soorten Santa Domingo chocolade

Santa Domingo chocolade

by gp
0 comment
santa domingo chocolade

De biologische cacaoparel van het Caribisch gebied. Sinds de eerste Europese kolonisten Amerika hebben bereikt – gekenmerkt door de komst van Christopher Columbus – is de Dominicaanse Republiek uitgegroeid tot een van de beste chocoladeproducenten ter wereld. De hoofdstad Santo Domingo profiteert van de tropische passaatwinden, waardoor hoge temperaturen en luchtvochtigheid worden gecompenseerd tot een perfecte balans en herbergt een langdurig erfgoed van biologische cacaobonen van de hoogste kwaliteit. Het heerlijke resultaat: een spectaculair diepe en verfijnde smaak.

Santa Domingo chocolade is de smaak van avontuur


Een intrigerend donkere chocolade met een avontuurlijk parfum van blauw fruit, humus en kruidige ceder. De geleidelijk verdwijnende houtachtige smaak zal zeker de meer ervaren chocolade gourmet lokken.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Privacy & Cookies Policy