De biologische cacaoparel van het Caribisch gebied. Sinds de eerste Europese kolonisten Amerika hebben bereikt – gekenmerkt door de komst van Christopher Columbus – is de Dominicaanse Republiek uitgegroeid tot een van de beste chocoladeproducenten ter wereld. De hoofdstad Santo Domingo profiteert van de tropische passaatwinden, waardoor hoge temperaturen en luchtvochtigheid worden gecompenseerd tot een perfecte balans en herbergt een langdurig erfgoed van biologische cacaobonen van de hoogste kwaliteit. Het heerlijke resultaat: een spectaculair diepe en verfijnde smaak.

Santa Domingo chocolade is de smaak van avontuur


Een intrigerend donkere chocolade met een avontuurlijk parfum van blauw fruit, humus en kruidige ceder. De geleidelijk verdwijnende houtachtige smaak zal zeker de meer ervaren chocolade gourmet lokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *