De Tanzania donkere chocolade heeft de geweldige smaak van de Afrikaanse Grote Meren. Onder toezicht van de majestueuze Mount Kilimanjaro en omringd door de aquatische schoonheid van de Afrikaanse Grote Meren, herbergt de tropische mix van Tanzania van hoge temperaturen en regenseizoen een kleine maar overtuigende cacaoproductie. Vooral geconcentreerd in het gebied rond Lake Malawi, is de cacaocultuur meer dan 50% biologisch en levert een aantal spectaculaire bonen met fijne smaak, waardoor Tanzania zijn unieke reputatie heeft.

Tanzania chocolade, allemaal gespierd, maar met een hart van fruit

Een gedurfde en krachtige donkere chocolade die ginseng, rijp zwart fruit, zoethout en zwarte peper combineert met sterke rokerige tonen en een boeket fijne kruiden, waardoor het een lange maar aangenaam bittere afdronk heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *