Mojito

Pure chocolade bonbon met een witte ganache van mojito

Champagne met Vlierbloesem

Witte chocolade bonbon met een pure chocolade ganache van vlierbloesemsiroop

Rozenlikeur en Peper

Melkchocolade bonbon met een witte en pure chocolade ganache van rozen en rode peper

Kokos Ananas

Melkchocolade bonbon met een witte chocolade ganache van kokos en ananas

Grapefruit Ahornsiroop

Pure chocolade bonbon met een witte chocolade ganache van een kruidenlikeur

Duindoorn – Steranijs

Pure chocolade bonbon met een witte chocolade ganache van duindoorn puree en steranijs

Keltisch zeezout

Pure chocolade bonbon met een pure chocolade ganache van keltisch zeezout, karamel en tijm

Lavendel

Witte chocolade bonbon met een pure chocolade ganache met lavendel

Hazelnoot

Melkchocolade bonbon met een melkchocolade ganache van hazelnoot

Yoghurt

Witte chocolade bonbon met een witte en pure chocolade ganache van yoghurt

Whiskey

Pure chocolade bonbon met een pure chocolade ganache van single malt scotch whisky

Dennen

Melkchocolade bonbon met een witte en pure chocolade ganache van dennennaald

Limoncello

Witte chocolade bonbon met een witte chocolade ganache van limoncello

Rozemarijn

Witte chocolade bonbon met een witte chocolade ganache van rozemarijn

Grand Pasteur houd ervan om een reactie bij u op te roepen, geen reactie zou immers saai en doorsnee zijn. Grand Pasteur maakt al haar bonbons met de hand en door het gebruik van moderne vormen kleuren en ingrediënten zorgen wij voor een uiteenleggende en uitgesproken smaakbeleving.

Handgemaakte bonbons, zijn niet alleen lekkerder dan massa-productie bonbons omdat ze met kwaliteit chocolade en verse ingrediënten gemaakt worden maar ook doordat het kristallisatieproces veel beter begeleid wordt bij het maken van de bonbons. Het maken van bonbons kost ongeveer 3 dagen per soort. 

De bonbons die Grand Pasteur maakt zijn gekenmerkt door herkenbare vel gekleurde geairbrushde vormen. 

De vorm en kleur van de bonbons teasen al welke smaak de bonbons hebben.