Home Horeca

Horeca

by gp

Grand Pasteur wil de horecagelegenheid versterken en ondersteunen door het verzorgen van de perfecte afsluiting van het diner met mooie friandises of bijzondere bonbons bij de koffie.

 

Grand Pasteur heeft een eigen assortiment van 14 bonbons en andere chocolade producten. Deze zijn ideaal voor elke horecagelegenheid en kunnen op elk moment besteld worden tegen lage minimale bestelwaarden en met korte levertijden.

 

Ben je opzoek naar nog spectaculairdere bonbons die exclusief gemaakt worden voor jouw restaurant dan kan dat ook! Geen smaak of idee is te gek!

 

Grand Pasteur maakt voor top restaurants exclusieve bonbons die ontworpen zijn samen met de chef-kok. Door het gebruik van afgestemde kleuren en smaken passen de bonbons nog beter bij de look and feel van het restaurant.
Wij gaan ver bij het ontwikkelen van deze exclusieve smaken en we stoppen pas wanneer wij en de chef-kok de bonbons perfect vinden.

 

Wij ondersteunen onze klanten altijd als het gaat om serveer- en presentatie mogelijkheden, voorraadbeheer en opslagcondities.

 

Bent u geïnteresseerd om uw kaart te verrijken met Grand Pasteur chocolade, neem dan gerust contact met ons op.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accepteer Lees Verder

Privacy & Cookies Policy