
Klik op de de foto voor de ingrediënten van je bonbon
-
Eekhoorntjesbrood (cépes)
209 viewsRomige, aards en vol van smaak, een unieke beleving van ongewone aroma’s, in onze Zéphyr.
-
Rode biet met drop
91 viewsEen bijzondere smaakcombinatie waarbij het zoete en aardse van de rode biet naadloos aansluit bij de authentieke smaak van de drop. met onze extra-bitter Guayaquil.
-
Heidesiroop – Tijm Honing
96 viewsVoor de tijm fans een prachtige smaakvolle bonbon met een natuurlijke bloemige wilde heidesiroop. met een zoete van de honing. Samen met onze Lactée Supérieure.
-
Venkelzaad – Pernod
89 viewsvoor de zoetekauw een heerlijke romige bonbon waarin een verleidelijke hint van anijs verborgen schuilt. met onze Zéphyr.
-
Duindoorn – Foelie Kardemom
149 viewsKruidige kardemom en foelie, een zuurtje van de duindoorn en het volle aroma van foelie maakt deze bonbon tot een ware smaakexplosie.
-
Timut peper – Granaatappel
78 viewsDe citrussmaak van de Timut peper sluit mooi aan bij het licht wrange en toch ook zoete van de granaatappel. Samen met onze Lactée Supérieure.
-
Sinaasappel – laurier
105 viewsEen heerlijke bonbon voor de échte buurliefhebber.een twist tussen bittertje en een zuurtje. Samen met onze extra-bitter Guayaquil.
-
Hazelnoot
80 viewsVoor de echte pure chocoladeliefhebber. Een zachte vulling met stukjes hazelnoot en een bittere smaak met hazelnoot op de voorgrond. Samen met onze Lactée supérieure …
-
Port met peer
84 viewsEn krachtige Portugese late bottel vintage port, met een pittig fruit, verfijnde kruidigheid, gebrande tonen, vijgen, pruimen en zwarte bes. Samen met onze extra-bitter Guayaquil.
-
Appel – Karamel
74 viewsEen zachte zoete karamel met een zure groene appel, met een vleugje kaneel. Samen met onze Zéphyr.
-
Pompoenpitolie met yoghurt
78 viewsEen bijzondere bonbon met pompoenpitolie en yoghurt. Een smaak die neigt naar pistache met een zuurtje van yoghurt. Samen met onze Zéphyr en lactée supérieue.
-
Gerookt zeezout – Tonkaboon
99 viewsDe zachtheid van de tonkaboon met het zoete van een vanille aroma komt samen met de smaak van het gerookte zeezout.
-
Douglas – Dry forrest gin
82 viewsEen warme smaakbeleving door de kruidige combinatie van Dry Forrest gin en een frisse tint van Douglas spar. Samen met onze Lactée Supérieure.
by gp -
Gepoft Amaranth
76 viewsHet verrassende effect van biologisch geteelde amarant dat voor een popcorn ervaring in de mond zorgt. Samen met onze Zéphyr.
by gp -
Port
280 viewsEen krachtige Portugese late bottled vintage port, met pittig fruit, verfijnde kruidigheid, gebrande tonen, vijgen, pruimen en zwarte bes. Samen met onze extra-bitter Guayaquil.
by gp -
Grapefruit met Sereh
261 viewsEen bonbon met een zuur en een vleugje bitter van de grapefruit en de sereh met een zachte mix tussen citroen – limoen, maakt de …
by gp -
Drop
267 viewsEen bonbon met droptoffee en dropshot, voor een echte chocolade-dropbeleving. De sterke salmiaksmaak en de extra-bitter Guayaguil kunnen heel mooi samen. Deze bonbon is voor …
by gp -
Limoncello
253 viewsEen bonbon met een fris zomers tintje. Het zoetzure van de Limoncello en de Zéphyr zorgen voor een frisse bonbon.
by gp -
Bier
484 viewsEen bonbon met een Qaudruppel van Veluwse Schavuyt. De Quadruppel heeft een smaakpalet van karamel, zoethout en rijp fruit. De bonbon heeft een gel en een …
by gp -
Rozengel met Granaatappel
322 viewsEen bonbon met een bloemige zoete gel, en een ganache met een lichtzure en zoet smaak van de granaatappel en onze extra-bitter Guayaguil.
by gp -
Whisky
236 viewsEen bonbon met een Islay Single Malt Scottish Whisky van 12 jaar oud, met een smaakpalet van turfrook-aroma, citrus en vanille. Samen met onze extra-bitter …
by gp